Update 15 juni: Recreatief zwemmen weer mogelijk!


Update 15 juni

Vanaf 15 juni is recreatief zwemmen weer mogelijk. Dit kan zonder reservering. 
Ook het reserveren voor banenzwemmen is niet meer nodig.
Reserveren geldt enkel nog voor doelgroeplessen. 

Update 15 mei

Reserveren maar!
Vanaf deze middag kunt u alle informatie over zwemmen vanaf 16 mei op onze website vinden. Klik op deze link om direct te kijken: www.zwembaddebeemd.nl/zwemmen-corona/informatie-zwemmen/
Indien je wilt komen zwemmen, is het nodig om online een plek te reserveren. Zorg ervoor dat u dit tijdig doet, want vol=vol. Helaas kunnen we slechts een beperkt aantal plekken aanbieden.
Zodra u een zwemmoment heeft gereserveerd, ontvangt u een mail met verdere instructies.
Doe uw reservering, leg de zwemkleding klaar en dan zien we u morgen weer!

===========

Update 13 mei
 
Zwemlessen: u wordt gebeld
Vanaf maandag 18 mei herstarten we de zwemlessen. Vanaf morgen (donderdag) worden alle ouders gebeld. Gelukkig zijn dat er heel veel. We starten met het bellen van de maandaggroepen.
Alle ouders/verzorgers krijgen voor zondag een belletje. Als u zondag nog niets heeft gehoord, stuur dan alstublieft een mail naar info@zwembaddebeemd.nl. Tot die tijd graag nog even geduld.
De zwemdagen blijven (natuurlijk) gelijk ten opzichte van voor corona. De komende dagen komt op de website een instructie te staan hoe de zwemlesroute in de accommodatie zal verlopen. Om iedereen zo goed mogelijk te bereiken zullen we daar ook een filmpje van maken. Wordt vervolgd….

=======

11 mei

Wij zijn er klaar voor, wij gaan weer open! 
Vanaf aanstaande zaterdag 16 mei opent zwem- en sportcentrum De Beemd de deuren. Dat is exact 2 maanden nadat we vanwege de geldende coronamaatregelen onze accommodatie moesten sluiten. 
De afgelopen week is er hard gewerkt om aan de hand van het protocol van de zwembranche alles voor te bereiden op een veilige heropening. Alle maatregelen met betrekking tot hygiëne, schoonmaak en veiligheid die gelden volgens de richtlijnen van het RIVM, hebben wij in acht genomen. 
Zaterdag wordt er gestart met banenzwemmen. Vanaf maandag zullen ook de zwemlessen hervat worden. Ouders worden daar deze week telefonisch over ingelicht. 
Door de strikte beperkende maatregelen die er gelden zal uw zwemmoment anders verlopen dan u gewend bent van voor de coronatijd. Zo zullen er bijvoorbeeld maar een beperkt aantal zwemmers tegelijk het water in kunnen. De komende dagen volgt op onze website meer informatie over de geldende maatregelen in de accommodatie en de richtlijnen waarbinnen het zwemmen mogelijk is. 

 

===================

7 mei

Meer dan 7 miljoen mensen hebben gisteravond de persconferentie bekeken. Na de persconferentie werd duidelijk dat zwembaden vanaf 11 mei weer open mogen. Allereerst is dat (onverwacht) goed nieuws! Tegelijkertijd klinkt dat eenvoudiger dan het is en betekent dat niet automatisch dat De Beemd maandag weer open kan.

Morgen verschijnt er een (aanvullend) protocol voor de zwembranche. Wij zullen binnen onze zwem- en sportaccommodatie in kaart gaan brengen hoe wij alle voorwaarden en maatregelen kunnen toepassen. Zodat bij de heropening optimaal rekening wordt gehouden met de hygiëne en veiligheid voor alle bezoekers en medewerkers.

Uiteindelijk zal de gemeente in iedere stad beslissend zijn in de heropening van het zwembad.
Op dit moment kunnen wij nog niet zeggen wanneer wij de deuren weer mogen open, voor welke doelgroepen dat zal zijn en met welke activiteiten. Net als jullie hopen wij spoedig meer informatie te kunnen geven.

 

==============
1 mei

Beste zwemmers en sporters,
Wat kriebelt het gigantisch om weer binnen te gaan zwemmen en sporten. En wat willen wij graag weer open om er samen met jullie een mooi zwemfeest van te maken met lessen, recreatief zwemmen, banenzwemmen en schoolzwemmen.
Ondanks dat buitensporten voor jeugd weer is toegestaan (onder strikte voorwaarden), mogen wij als zwembaden nog niet open. Helaas. Ook is er nog geen concrete datum te noemen waarop we wel weer (beperkt) open mogen.

Maar, achter de schermen zitten we niet stil.
Noodzakelijke protocollen zijn gereed, we staan in de startblokken en we hebben korte lijnen met overkoepelende instanties waarvan informatie nodig is voor mogelijke openstelling.

Wij houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen. Zodat we straks weer kunnen zwemmen en sporten waarbij de veiligheid voor onze medewerkers en bezoekers geborgen is.
Houd tot de tijd onze website, social media en nieuwsbrief in de gaten.
Nogmaals, dank voor jullie begrip.

 

==============
16 maart

De Beemd sluit accommodaties vanwege coronavirus
Na verdere aanscherping van de maatregelen door de Rijksoverheid, is besloten om onze locaties aan de Zutphenseweg 110 (zwembad, sporthal en gymzaal De Beemd) en Curieplein (gymzaal) per direct te sluiten. De locaties blijven tot nadere berichtgeving gesloten. 

Wat betekent dit voor u? 

Abonnementen & zwemleskaarten
Uw abonnement en leskaarten worden verlengt met een gelijke periode dat wij gesloten zijn. Zo proberen wij de financiële gevolgen voor onze bezoekers te beperken. 

Kaarten lesgroepen, aquasporten
Voor deelname aan onze groepslessen betaalt u per bezoek. Uw tegoed op de kaart blijft onveranderd. 

Sportverenigingen, scholen en overige huurders
Alle activiteiten in onze accommodaties vervallen. Op een later moment zullen wij met verenigingen, scholen in overleg treden om de gevolgen met elkaar te bespreken. 

Overige vragen
Eventuele specifieke vragen die u heeft, beantwoorden wij graag. U kunt een bericht mailen aan info@zwembaddebeemd.nl waarna wij telefonisch of per mail zullen reageren. 

Wij danken u voor uw begrip.