Corona update: 15 oktober 2020


Update 15 oktober: reserveren verplicht, aanpassingen in openingstijden
De aangescherpte maatregelen hebben grote gevolgen voor De Beemd. Vanaf heden mogen er nog maar 30 personen in één ruimte verblijven (exclusief medewerkers). Er geldt een uitzondering voor jeugd t/m 17 jaar. Voor die leeftijd is er geen maximum aantal gesteld. 
Vanaf heden is het weer verplicht om te reserveren voor uw zwemactiviteit (zwemlessen uitgezonderd). Tevens zijn wij genoodzaakt om een aantal activiteiten te schrappen. Voor een update van alle gegevens verwijzen wij u naar de 'Openingstijden' en naar 'Informatie zwemmen'
Voor de zwemlessen veranderd er niets!

 

Update 13 oktober: verscherpte maatregelen
Tijdens de persconferentie van 13 oktober is een verscherping van de geldende maatregelen afgekondigd. De maatregelen zullen ook gevolgen hebben voor uw bezoek aan De Beemd. Zodra de details van de maatregelen voor uw zwem- en sportbezoek duidelijk zijn, zullen wij u daarover informeren. 

Update 5 oktober: dringend mondkap advies
Zwem- en sportcentrum De Beemd volgt het landelijke, dringende advies om mondkapjes te dragen in het gebouw. Concreet houdt dit voor De Beemd in dat bezoekers van 13 jaar en ouder en medewerkers dringend geadviseerd wordt om een mondkap te dragen.
De mondkap mag tijdens het beoefenen van sport en zwemmen af.