Corona update: 18 november 2020


Update 18 november: zwembaden mogen weer open! Welkom terug!
Vanaf morgen zullen wij de deuren voor publiek weer openen. Dit mogen wij doen met dezelfde activiteiten die twee weken geleden ook gedaan mochten worden. Dit betekent dat de zwemlessen, ouder-en-kind zwemmen, banenzwemmen, seniorenzwemmen, aquarobic en aquajoggen VANAF MORGEN (donderdag 19 november) weer opgestart worden.

Het zwembad wordt (nog steeds) als ‘binnenlocatie’ aangemerkt. Daardoor geldt een beperking van maximaal 30 personen per ruimte en is reserveren verplicht. Het reserveren kan ongewijzigd via de link op onze website.

In de avonduren delen wij onze maximale capaciteit (30 personen) met de zwem- en waterpolovereniging. Hierdoor hebben wij helaas nog geen geschikt moment voor het zwangerschapszwemmen en volwassenzwemles kunnen vinden. Zodra wij ruimte vinden voor deze activiteiten, informeren wij u direct.

 

Update 4 november: gehele sluiting zwembad, ook GEEN zwemlessen!
Helaas worden alle zwemactiviteiten gecanceld. Gisteravond liet de Rijksoverheid nog weten dat er een uitzondering gold voor de zwemlessen. Helaas heeft men eind deze middag laten weten dat zij dit hebben teruggedraaid. De zwembaden moeten dus helemaal dicht (vanaf 4 november 22.00 uur), er mogen dus ook geen zwemlessen meer gegeven worden.

Wij begrijpen de teleurstelling voor u en uw kind. Na het positieve bericht van gisteren (doorgang zwemles), zijn wij ook overvallen door dit bericht. 
Deze maatregel geldt in ieder geval voor twee weken. Zodra wij de deuren weer mogen openen, zullen wij u daarover informeren via de website, nieuwsbrief, instagram en facebook.  
 

Update 15 oktober: reserveren verplicht, aanpassingen in openingstijden
De aangescherpte maatregelen hebben grote gevolgen voor De Beemd. Vanaf heden mogen er nog maar 30 personen in één ruimte verblijven (exclusief medewerkers). Er geldt een uitzondering voor jeugd t/m 17 jaar. Voor die leeftijd is er geen maximum aantal gesteld. 

Vanaf heden is het weer verplicht om te reserveren voor uw zwemactiviteit (zwemlessen uitgezonderd). Tevens zijn wij genoodzaakt om een aantal activiteiten te schrappen. Voor een update van alle gegevens verwijzen wij u naar de 'Openingstijden' en naar 'Informatie zwemmen'
Voor de zwemlessen veranderd er niets!

 

Update 13 oktober: verscherpte maatregelen
Tijdens de persconferentie van 13 oktober is een verscherping van de geldende maatregelen afgekondigd. De maatregelen zullen ook gevolgen hebben voor uw bezoek aan De Beemd. Zodra de details van de maatregelen voor uw zwem- en sportbezoek duidelijk zijn, zullen wij u daarover informeren. 

 

Update 5 oktober: dringend mondkap advies
Zwem- en sportcentrum De Beemd volgt het landelijke, dringende advies om mondkapjes te dragen in het gebouw. Concreet houdt dit voor De Beemd in dat bezoekers van 13 jaar en ouder en medewerkers dringend geadviseerd wordt om een mondkap te dragen.
De mondkap mag tijdens het beoefenen van sport en zwemmen af.