Corona update: 1 maart 2021


Zwem- en sportcentrum De Beemd gesloten met ingang van 15 december

Beste bezoekers,
Zoals aangekondigd tijdens de persconferentie van 14 december 2020, dienen ook de zwembaden vanaf 00.00 uur te sluiten. Dit betekent dat zwem- en sportcentrum De Beemd niet meer toegankelijk is voor bezoekers. Het is nog onduidelijk wanneer wij de deuren weer mogen openen. Zodra dat het geval is, informeren wij u daarover via website, sociale media en onze nieuwsbrief. 
Een betere pil voor alle sportieve bezoekers die in De Beemd aan hun gezondheid en fitheid werken. Daarnaast is het erg vervelend dat er bij alle zwemleskinderen opnieuw een onderbreking in het zwemlestraject zit. 
Dat laat onverlet dat uw en onze gezondheid altijd de hoogste prioriteit heeft en wij uiteraard handelen naar de voorschriften van de rijksoverheid. 

Geen zwemles, en nu?!
Door de sluiting vervallen alle zwemlessen. Uiteraard blijft uw financiële tegoed op uw Beemd-pas gewoon actief. Bij de lockdown in het voorjaar van 2020, hebben wij gezien dat de zwemvaardigheid bij kinderen achteruit gaat. Destijds hebben wij bij de heropening aangeboden om tweemaal per week te gaan lessen. Zo werd de achterstand sneller ingehaald. 
Wij gaan ons oriënteren op de mogelijkheden die er bij de heropening in 2021 zijn. 

Geldigheid abonnement en badenkaart
Wat gebeurt er met de geldigheid van het tegoed dat op uw Beemd-pas staat, bijvoorbeeld een abonnement of badenkaart? Net als bij de eerdere sluiting in maart, zal de geldigheid van uw kaart verlengt worden met de periode dat wij gesloten zijn. 

Maar, ik heb mijn zwemplek gereserveerd!
Door de verplichte sluiting van het zwembad, vervalt uw reservering. Wij informeren u zodra er een definitieve datum is gecommuniceerd waarop wij weer open mogen. Uiteraard kunt u dan weer opnieuw uw zwemmomenten reserveren bij De Beemd. 

Bereikbaarheid De Beemd
De komende weken zal de receptie bij De Beemd niet bezet zijn. Wij willen u vragen om al uw vragen per mail te richten aan info@zwembaddebeemd.nl. Wilt u teruggebeld worden? Vermeld dan uw telefoonnummer in de mail. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Het is aannemelijk dat wij dan zonder nummerherkenning bellen. 

Inschrijven zwemles?
Wilt u uw zoon of dochter inschrijven voor zwemlessen bij De Beemd? Dan kan dat door het formulier op onze website te downloaden. Als u dit invult en opstuurt naar info@zwembaddebeemd.nl, verwerken wij uw inschrijving en nemen wij telefonisch contact met u op. Klik HIER om de inschrijfformulier voor het A-, B-, C-diploma en survival en snorkel-diploma te downloaden.

Sporten in De Beemd via een sportvereniging
Bent u lid van een sportvereniging, sport u bij De Beemd en wilt u de gevolgen voor uw sportactiviteiten weten? Dan verzoeken wij u contact op te nemen met een functionaris van uw eigen vereniging.