Corona update: 30 juni 2021


Update 30 juni 2021

Verdere versoepelingen vanaf woensdag 30 juni
Vanaf woensdag 30 juni gaan we in De Beemd verder versoepelen. Dit heeft ook invloed op uw bezoek aan De Beemd. 
Vanaf 30 juni is het niet meer nodig om vooraf aan uw bezoek een plek te reserveren. Een uitzondering geldt voor het Ouder Kind Zwemmen. Hiervoor blijft reserveren verplicht. De reden hiervan is de 1,5 meter afstand die geldt tijdens de activiteit, waardoor er een beperkt aantal plekken is (10 deelnemers).
Voor alle andere zwemactiviteiten vervalt het vooraf reserveren. Wel zijn wij verplicht om een gezondheidscheck te doen en uw bezoek te registreren. Deze registratie en gezondheidscheck kunt u bij de receptie doen: online op onze website of door middel van het invullen van een briefje. Na 14 dagen worden deze gegevens vernietigd. 
Mondkapjes zijn niet meer verplicht. 

De 1,5 meter afstand tot elkaar dient gehandhaafd te blijven. Dat betekent dat er voor recreatief zwemmen een maximum aantal bezoekers is vastgesteld. Waarbij wij hanteren: VOL=VOL. Reserveren voor recreatief zwemmen is niet mogelijk, maar u kunt vooraf aan uw bezoek natuurlijk altijd bellen om te horen hoeveel ruimte er nog is.  

Wat moet u nog meer weten?
 • De meest recente openingstijden vindt u HIER;
 • Een overzicht met informatie over zwemmen&corona, vindt u HIER;
 • Zwemlessen:
  • De entree blijft gelijk (via horeca naar de zwemzaal);
  • Na afloop van de les kunt u naar de kleedkamers om uw kind aan te kleden en op te halen (blijft onveranderd);
  • Kijklessen zijn weer toegestaan! Meer informatie volgt op korte termijn;
  • Diplomazwemmen mét (beperkt aantal) toeschouwers is weer toegestaan!
    
 • Recreatief zwemmen, banenzwemmen, aquasporten, Ouder Kind Zwemmen, seniorenzwemmen, volwassenzwemles en andere zwemactiviteiten:
  • Entree tot het zwembad veranderd: via de kleedkamers en de kluisjes mag u richting het zwembad. Hiermee gaan we terug naar de situatie zoals deze voor corona was.
  • De horeca is ook na 22.00 uur geopend.


Inschrijven zwemles?
Wilt u uw zoon of dochter inschrijven voor zwemlessen bij De Beemd? Dan kan dat door het formulier op onze website te downloaden. Als u dit invult en opstuurt naar info@zwembaddebeemd.nl, verwerken wij uw inschrijving en nemen wij telefonisch contact met u op. Klik HIER om de inschrijfformulier voor het A-, B-, C-diploma, survival en snorkel-diploma, zeemeermin en AB-opfriscursus te downloaden.

Sporten in De Beemd via een sportvereniging
Bent u lid van een sportvereniging, sport u bij De Beemd en wilt u de gevolgen voor uw sportactiviteiten weten? Dan verzoeken wij u contact op te nemen met een functionaris van uw eigen vereniging.