Informatie zwemmen

Door de versoepelingen van de coronamaatregelen is er langzaamaan weer steeds meer mogelijk. Daar zijn we erg blij mee. Hieronder volgt een overzicht van hoe uw bezoek aan De Beemd verloopt.  Wij volgen hierin het protocol van de samenwerkende organisaties in de zwembranche. Dit protocol is in nauwe samenwerking met het RIVM vastgesteld. 
Bij Openingstijden ziet u welke activiteiten worden aangeboden en wanneer uw activiteit start. 

Algemeen
Houd de door het RIVM voorgeschreven afstanden aan. Op dit moment is dat 1,5 meter voor personen t/m 17 jaar. Daarnaast blijft u thuis bij klachten bij u of uw gezinsleden. De uitgebreide RIVM veiligheid en hygiëneregels die gelden, vind u HIER terug. Met uw medewerking kunnen wij zo de 1,5 meter afstand tot bezoekers en medewerkers realiseren.
 
Registratie en gezondheidscheck
Vooraf reserveren is niet meer nodig.
Uitgezonderd het Ouder en Kind Zwemmen (OKZ). Tijdens de OKZ-lessen dient 1,5 meter afstand gehouden te worden, waardoor 10 deelnemers het maximale is. Daarnaast geldt er voor recreatief zwemmen een maximum aantal bezoekers. Daarbij hanteren wij VOL=VOL. Reserveren kan niet, vooraf bellen om de drukte in te kunnen schatten kan natuurlijk wel. 

Ticketing
Het inchecken kan zoals u gewend bent, bij de receptie. Onze receptiemedewerker is gewoon aanwezig, achter plexiglas. U kunt met uw Beemd-toegangspas zelf inchecken door de pas door de reader te halen. Wilt u een los entreekaartje kopen? Dan hebben wij sterke voorkeur voor een betaling met PIN. 

Douche, toiletgebruik en handenwassen
Douches, toiletten zijn geopend. Houd er daarbij rekening mee dat u ook tijdens het douchen 1,5 meter afstand houd. Wij vragen u in verband met de doorstroom, niet te lang te douchen. Was vooraf en na afloop van het zwembadbezoek uw handen met water en zeep, minimaal 20 seconden en maak gebruik van de desinfectiezuil in de entreehal. 
 
Routing en omkleden
Vanaf 30 juni kunt u weer via de reguliere weg het zwembad in. Dat houdt in: richting de kleedkamers in plaats van door de horeca. Waardevolle spullen kunt u in de kluisjes kwijt. Daarom is het ook niet langer nodig dat u vooraf uw badkleding al aan doet. 
Uitzondering is er voor de zwemlessen. Voor de zwemlessen geldt dat de toegang via de horeca blijft. Ook na de zwemlessen blijft het ongewijzigd. U kunt uw kind omkleden en ophalen in de kleedkamers. 
 
Horeca
Onze horeca is geopend. 
 
EHBO
Bij het verlenen van EHBO hanteren wij de corona richtlijnen die het Rode Kruis heeft opgesteld. Klik HIER voor een overzicht van de richtlijnen. 
 
Mocht u naar aanleiding van uw ervaring bij De Beemd tips of aanvullingen hebben, dan horen wij die graag. Spreek op de locatie een medewerker van De Beemd aan, stuur een mail naar info@zwembaddebeemd.nl of neem telefonisch contact met ons op via 0573-252620. 
Zo zorgen we gezamenlijk voor een veilig en fijn zwemmoment.
 
Bovenal wensen wij u heel veel zwemplezier!