Informatie zwemmen

Door de coronamaatregelen die er gelden zal uw zwemmoment anders verlopen dan u gewend bent. Wij volgen hierin het protocol van de samenwerkende organisaties in de zwembranche. Dit protocol is in nauwe samenwerking met het RIVM vastgesteld. Voor de verschillende doelgroepen en activiteiten gelden er specifieke maatregelen waaraan iedere zwemmer zich dient te houden. Alleen dan kunnen wij de veiligheid voor bezoekers en medewerkers optimaal borgen. Wij rekenen op uw begrip en medewerking. 
Bij Openingstijden ziet u welke activiteiten worden aangeboden en wanneer uw activiteit start. 

Algemeen
Houd het advies van de door het RIVM voorgeschreven afstanden aan. Op dit moment is dat 1,5 meter voor iedereen. Daarnaast blijft u thuis bij klachten bij u of bij uw gezinsleden. De uitgebreide RIVM veiligheid en hygiëneregels die gelden, vind u HIER terug.
 
Reserveren en instructies
Alleen voor het Ouder en Kindzwemmen hanteren wij een reserveringssysteem. 

Klik HIER om te reserveren. 

Een reservering kan maximaal 6 dagen vooruit worden gedaan. Volg daarvoor de instructies in het reserveringssysteem. Bij het reserveren vragen wij om uw mailadres. Op dit mailadres ontvangt u de instructies die gelden voor de activiteit waar u aan deelneemt. Wij gaan ervan uit dat wij hiermee iedere bezoeker op de juiste wijze kunnen bereiken en instrueren.

Update 13 nov. 2021

  • Publiek is niet toegestaan bij sportwedstrijden en trainingen. Bij leszwemmen en diplopmazwemmen mogen oudersd/begeleiders met een coronatoegangsbewijs helpen bij het omkleden. Tijdens de zwemles en het diplomazwemmen mogen zij niet in de zwemzaal wachten, maar wel in de horeca.
  • De horeca is geopen tot 20.00 uur 's avonds. Hierbij is een vaste zitplaats verplicht.

Ticketing
Het inchecken kan zoals u gewend bent bij de receptie. Onze receptiemedewerker is gewoon aanwezig, achter plexiglas. U kunt met uw Beemd-toegangspas zelf inchecken door de pas door de reader te halen. Wilt u een los entreekaartje kopen? Dan hebben wij sterke voorkeur voor een betaling met PIN. 

Douche, toiletgebruik en handenwassen
Douches, toiletten zijn normaal geopend. Houd er daarbij rekening mee dat u ook tijdens het douchen 1,5 meter afstand houdt. Wij vragen u in verband met de doorstroom, niet te lang te douchen. De toiletten zijn normaal geopend. 
Was vooraf en na afloop van het zwembadbezoek uw handen met water en zeep, minimaal 20 seconden en maak gebruik van de desinfectiezuil in de entreehal. 
 
Routing en omkleden
U kunt op de gebruikelijke manier naar de kleedkamers en omkleden. Er zijn geen beperkingen, behalve het advies van de 1.5 meter.
 
Horeca
Onze horeca is geopen. Tot 20.00 uur 's avonds. 
 
EHBO
Bij het verlenen van EHBO hanteren wij de corona richtlijnen die het Rode Kruis heeft opgesteld. Klik HIER voor een overzicht van de richtlijnen. 
 
Mocht u naar aanleiding van uw ervaring bij De Beemd tips of aanvullingen hebben, dan horen wij die graag. Spreek op de locatie een medewerker van De Beemd aan, stuur een mail naar info@zwembaddebeemd.nl of neem telefonisch contact met ons op via 0573-252620. 
Zo zorgen we gezamenlijk voor een veilig en fijn zwemmoment.
 
Bovenal wensen wij u heel veel zwemplezier!