x Sluiting i.v.m. werkzaamheden van vrijdag 12 juli tot en met maandag 5 augustus 2024.

Let op!

Sluiting i.v.m. werkzaamheden van vrijdag 12 juli tot en met maandag 5 augustus 2024.

14 voordelen bij De Beemd

Zwemlessen volgen bij De Beemd heeft veel extra voordelen. Niet alleen voor jezelf, maar voor het hele gezin. Volg de opleiding voor het A-, B- en C-diploma, dan profiteert je hele familie mee omdat jij zwemles hebt bij De Beemd. Dat houdt iedereen fit en betrokken. Maak gebruik van de 14 voordelen van zwemmen bij De Beemd!

 1. Je krijgt 3 vrijkaartjes om te komen oefenen en kennis te maken met De Beemd, zodra je je inschrijft voor zwemlessen en de inschrijving is betaald.
 2. Je kind mag altijd gratis komen oefenen tijdens het recreatiezwemmen als je een geldige leskaart kunt laten zien.
 3. Overige familieleden krijgen tijdens de zwemles van hun kind 50% korting op een kaartje op het moment dat het kind zwemles heeft.
 4. Je kunt het hele jaar door zwemlessen volgen, dus ook tijdens alle schoolvakanties.
 5. Ieder kind lest bij De Beemd op zijn eigen niveau dankzij ons uitgekiende systeem voor passend zwemonderwijs. Je kind stroomt dus automatisch door naar een niveautje hoger, als het kind daaraan toe is.
 6. Zwemlessen in het ondiepe water zijn veilig voor iedereen. De zweminstructeur staat in het ondiepe water naast je, in plaats van op de kant. Zo krijg je de beste instructies en kunnen we snel ingrijpen mocht het nodig zijn.
 7. Je kunt bij De Beemd dagelijks terecht voor zwemles, behalve op zondag.
 8. Ben je ziek? Geen probleem, na twee of meer gemiste lessen wordt je kaart verlengd.
 9. Je krijgt de beste persoonlijke aandacht: aan het begin zijn de groepjes niet groter dan 9 personen.
 10. Je krijgt de beste drijfmiddelen, afgestemd op je eigen niveau. Drijfmiddelen hoef je dus niet te kopen. Ook dat hoort bij passend zwemonderwijs!
 11. Je hoeft nooit lang te wachten op je diploma, want elke maand kun je afzwemmen voor het A-, B en C-diploma.
 12. Als ouder of verzorger kun je de vorderingen van je kind volgen vanaf de badrand. Deze zogenaamde kijklessen zijn om de 8 lessen.
 13. Afzwemmen doe je in het vertrouwde, grote wedstrijdbad/lesbad van De Beemd.
 14. Voor alle doelgroepen zijn er zwemlessen en trainingen, zoals zwemlessen voor volwassen, zwangerschapszwemmen en diverse aquasporten.