x enquete formulier

Help de Beemd

Door het beantwoorden van 5 korte vragen!

Start enquete

A-diploma, zwemlessen

Voor het A-diploma zwem je eens per week 50 minuten lang. Het begint met watergewenning, daarna ga je in drie niveaustappen naar het A-diploma.

Er zijn verschillende momenten waarop nieuwe groepen starten. Neem contact op met de receptie om te horen wanneer je kunt instromen met je zoon of dochter. Lees ook verder over de 14 voordelen die lessen bij De Beemd met zich meebrengen. 

Ook als je ergens anders hebt gelest en graag bij De Beemd verder wilt met zwemles, is dat mogelijk. Wij nodigen je uit om een keer te komen voorzwemmen. Op basis daarvan wordt je zoon of dochter in een lesgroep geplaatst die het beste aansluit bij het niveau.

Onze zwemlessen zijn gebaseerd op 3 uitgangspunten:

  1. Motivatie: wij willen elk kind zoveel mogelijk stimuleren om te zwemmen naar eigen kunnen, leeftijd en de leef- en denkwereld. De motivatie van het kind bepaalt hoe snel het kan doorschuiven naar een hoger niveau. 
  2. Veiligheid: te water gaan, onder water gaan, drijven, ademhaling, wenden en keren en zwemmen met kleren aan zijn vaardigheden die je kind op een speelse manier aanleert. Lukt dit in verschillende waterdieptes, dan kan je kind zich vrij in het water bewegen. Dat geeft een veilig gevoel, zodat je kind niet bang is van het water en lekker kan genieten van het water en alle attracties in De Beemd. 
  3. Zelfredzaamheid: in ons waterrijke land hebben we sloten, kanalen, rivieren en golven van de zee. Belangrijk dus dat je kind leert om hiermee om te gaan. Bij De Beemd ben je verzekerd van goede instructies om je kind zelfredzaam te maken in het water.

Klik HIER voor een filmpje van de diploma eisen voor het A-diploma.