x Sluiting i.v.m. werkzaamheden van vrijdag 12 juli tot en met maandag 5 augustus 2024.

Let op!

Sluiting i.v.m. werkzaamheden van vrijdag 12 juli tot en met maandag 5 augustus 2024.

B- en C-diploma, zwemlessen

Als je je A-diploma binnen hebt, is het aan te raden om te blijven oefenen, de zwemslag sterker te maken en je meerdere zwemslagen eigen te maken. Dit bereik je met het B- en C-diploma.

In verhouding met het A-diploma, behalen kinderen hun vervolgdiploma’s in een relatief korte periode. Voor het B-diploma zijn gemiddeld 8 aanvullende lessen nodig, voor het C-diploma zijn dat er gemiddeld 10. Kijk in ons zwemrooster wanneer jij kunt lessen voor deze diploma’s.

Bij het B-diploma wordt het onderwaterzwemmen verder geïntensiveerd, worden de zwemslagen verbeterd en uitgebreid, zodat de slagen nooit meer uit je geheugen gaan. Daarnaast is een belangrijk onderdeel van het B-diploma het zwemmen met kleding. Dit wordt ook getoetst bij het B-diplomazwemmen. Klik HIER voor een filmpje van de diploma eisen van het B-diploma.

Voor het C-diploma leer je onder meer om met een koprol en hurksprong te water te gaan. De zwemslagen worden verder verbeterd en geconditioneerd. Het diplomazwemmen voor het C-diploma gebeurt om de 4 weken. Klik HIER voor een filmpje van de diploma eisen van het C-diploma.

Voorzwemmen

Heb je voorheen in een ander bad gelest, maar wil je je diploma’s bij De Beemd behalen? Dan kun je bij ons altijd instromen. Je kunt een afspraak maken om te komen voorzwemmen. Op basis van het zwemniveau word je in een lesgroep geplaatst die zo goed mogelijk aansluit bij jouw zwemvaardigheden.