Zeemeerminzwemmen

Als een Zeemeermin zwemmen, wie droomt daar niet van?! Je voortbewegen in het water alsof je zwemt in je eigen droomwereld of tekenfilm! Bij De Beemd verzorgen we zeemeermin zwemmen. Voor de meiden hebben we sierlijke zeemeerminstaarten en voor de jongens stoere Orka-staarten. 

Hieronder volgt alle informatie.
 
Wat is zeemeerminzwemmen?

Allereerst krijg je bij zeemeerminzwemmen een echte zeemeermin vin aan. Je leert zwemmen als een echte zeemeermin. Zo wordt er niet alleen aan de techniek gewerkt, maar ook aan de vele mogelijkheden om onder water te kunnen zwemmen. Je leert hoe je met een vin alle kanten op kunt zwemmen, een koprol, een handstand maken en hoe je ook weer uit het water komt. 
 
Een echte zeemeermin word je niet zomaar! Allereerst leer je de zeemeerminnenstaart aan te trekken en in het water uit de doen.

Hierna ga je de beenbeweging oefenen, zodat je weet hoe je moet zwemmen. En is deze beweging onder de knie, dan wordt je in het water losgelaten. Je gaat steeds grotere afstanden zwemmen, waarbij je natuurlijk vooral onder water bent.
Natuurlijk kun je ademhalen en van de zweminstructeur leer je hoe je dat het beste kunt doen. Daarna ga je aan de gang met het leren van trucjes, zoals door een hoepel zwemmen, een voorwerp opduiken en draaien van je buik naar de rug.
 
Wanneer mag je meedoen?
Om mee te mogen doen dien je minimaal in bezit te zijn van je B-diploma.
Daarnaast hanteren wij een minimale leeftijd van 7 jaar. 
 
Kosten
De kosten per les van 50 minuten bedragen €14,--. Dit is inclusief het gebruik van de monovin. Als je een eigen vin hebt, mag je deze meenemen. Dit heeft geen invloed op het tarief van de les. 
 
Lessen
Het gehele jaar door wordt er gelest voor een echt zeemeerminzwem diploma. 
In de onderwaterwereld van zeemeerminnen zijn drie zwemdiploma’s te behalen. 
Opgeven kan via het formulier op onze inschrijfpagina of bij de receptie van het zwembad. 

Voor meer informatie kunt u atijd telefonisch contact opnemen met het zwembad of een mail sturen naar info@zwembaddebeemd.nl.