x Sluiting i.v.m. werkzaamheden van vrijdag 12 juli tot en met maandag 5 augustus 2024.

Let op!

Sluiting i.v.m. werkzaamheden van vrijdag 12 juli tot en met maandag 5 augustus 2024.

Ouder & kind zwemmen

Ouder & Kind zwemmen (of grootouder & kleinkind)

Wat is er leuker dan samen met je kind lekker te spetteren in het water? Zwieren, zingen, drijven en misschien even kopje onder? Ouder & kind zwemmen heeft als doel dat je kind zich veilig en vertrouwd voelt in het water en zich vrij beweegt. Dat maakt de zwemlessen op latere leeftijd makkelijker!

Ouder & kind zwemmen is bedoeld voor kinderen van 3 maanden tot 4 jaar. Als (groot)ouder of verzorger ben je zelf ook actief in het water. Er zijn aparte leeftijdsgroepen zodat de oefeningen en spelvormen naadloos aansluiten op de leeftijd van het kind. Het kind krijgt zo meteen vriendjes en vriendinnetjes van dezelfde leeftijd. Ook kan het kind het puppydiploma halen, dat het kind voorbereidt op het Zwem-ABC. 

Binnen is het warm, maar buiten kan het koud zijn. Daarom raden we je aan om na het zwemmen rustig te acclimatiseren voordat je naar buiten gaat.

  • Voor kinderen van 3 maanden tot 4 jaar
  • De lessen zijn op vrijdagochtend. Afhankelijk van de leeftijd van je (klein)kind, wordt de les verzorgd tussen 8.45 uur en 12.00 uur. Kijk hiervoor bij de openingstijden naar het tijdstip waarop je kind kan deelnemen
  • Constante watertemperatuur van 32 graden Celsius
  • Lessen door ervaren en speciaal opgeleide zweminstructeurs
  • Aanmelden: 15 minuten voor aanvang
  • Lesduur: 25-30 minuten

Zie tarieven voor de deelnamekosten.