Snorkelen en Survival

Met snorkel- en survivalzwemlessen maken kinderen kennis met de wereld onder water! Tijdens de lessen bouwen kinderen aan hun conditie en leren ze de vaardigheden van het snorkelen. 
Uiteraard start dat met het leren hoe je je snorkeluitrusting opzet en gebruikt. Tijdens snorkelen kan het voorkomen dat je snorkel of bril volloopt met water. Hoe krijg je het water eruit en kan je toch doorgaan met snorkelen? Je leert het tijdens de lessen. 
Daarnaast krijg je veel tips, weetjes en oefeningen om zo goed mogelijk onder water te blijven, zodat je straks op vakantie de meest prachtige onderwaterwerelden kunt ontdekken! Je leert dingen opduiken, door hoepels zwemmen, draaien en keren. 

Bij het Survival onderdeel leer je hoe je jezelf kunt redden als je onverwacht in het water terecht zou komen. We leren je uiteraard ook wat je zeker niet moet doen.
Naast het redden van jezelf, leer je ook verschillende technieken van hoe je andere mensen uit het water zou kunnen redden.

Wanneer mag je meedoen?
Om mee te mogen doen, moet je minimaal in het bezit zijn van je B-diploma. 

Kosten
De kosten voor de les kun je vinden bij Tarieven. Het tarief is inclusief het gebruik van de een snorkeluitrusting (duikbril, snorkel en zwemvliezen). Als je zelf materialen hebt, mag je deze meenemen. Dit heeft geen invloed op het tarief van de les. 

Wanneer starten de lessen?
De les vindt bij voldoende aanmeldingen plaats op maandag van 15.20 uur tot 16.10 uur.
In de oefeningen wordt gedifferentieerd waardoor de oefeningen uitdagend blijven, voor alle deelnemers. 


Opgeven kan via dit inschrijfformulier of bij de receptie van het zwembad. Voor meer informatie kunt u altijd telefonisch contact opnemen met het zwembad of een mail sturen naar info@zwembaddebeemd.nl.